İZMİR / KARABAĞLAR - İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz 5/A Sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu " Ramazan davulcusu ve mani söyleme" etkinliği ile Ramazan gelenekleri coşkulu bir şekilde  yaşatılmaya çalışıldı.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında Vakti Kusanmak ve Mümkün projeleri kapsamında düzenlediğimiz "Namaz" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri Okul Müdürümüz Selamettin Demirhan tarafından verildi.Öğrencilerimizi  tebrik ediyoruz. Dereceye Giren Öğrenciler:1.Rabia Üzümcü(11Cfs),2.Müne Alkhatip(9/B),3.Hümeyranur Pıçakçı(9/Bfs)

Nis

İzmir'de düzenlenen Fransızca dikte yarışmasında öğrencilerimizden iki ödül!  İzmir Fransız Kültür Merkezi'nin Pierre Loti anısına düzenlediği dikte yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Meryem Katkay B1 seviyesinde birinci ve  Songül Yıldız A2 seviyesinde 2.olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okumuzda 'Vakti Kuşanmak' projesi kapsamında öğrencilerimize yönelik İzmir Vaizesi Sayın Zehra YILMAZ 'Vaktin Kıymeti ve Namaz' konulu konferans vermiştir.

Mrt

Din Öğretimi Etkinlikleri Kapsamında okulumuzda yapılan Hadis Yarışması Dereceler:

9 larda 1. Maram İcazi

10. Larda 1. Rabia Ergül

11 lerde fikriyenur Kaya

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesi kapsamında Coğrafya öğretmenleri D. Gül KILIÇ ve Özlem İZGİ rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı coğrafi unsurlara ait marketler sergilendi.

Tüm öğrencilerin katılımıyla yapılan yarışmada

1. Göbeklitepe maketiyle 10A /FS sınıfından Emine Erva Kantar,

2. 9/B sınıfından Sündüs Cheikh Chaban,

3. 10B /FS sınıfından Ebrar Taylan seçildi.

Mrt

Okulumuz Öğrencileri ile Beraat Kandili Programını Yaptık. Programa, Akşemsettin İmam Hatip Orta Okulu Öğrencilerini misafir ederek okul tanıtımını gerçekleştirdik.