Haz

İstanbul Başakşehir Kültür Merkezinde Yapılan 6. Türkiye Münazaraları İtalyanca Finallarinde Okulumuz Türkiye 1. Olmuştur. Tüm Öğrencilerimizi ve Emeği Geçen Öğretmenlerimizi Tebrik Ederim.

İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Marşımız:Aydınlık Yarınlara

Söz ve Müzik:Fatma Nur AKSOY(Okulumuzda Görevli Matematik Öğretmeni)

Seslendiren:Esma Nur AKARSU

Piyano Eşliği:Harun YILMAZ(Uludağ Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Öğrencileri)

Haz

İstanbul Başakşehir Kültür Merkezinde Yapılan 6. Türkiye Münazaraları Fransızca Finallarinde Okulumuz Türkiye 2. Olmuştur. Tüm Öğrencilerimizi ve Emeği Geçen Öğretmenlerimizi Tebrik Ederim.

Haz

Okulumuz Fransızca öğretmeni Betül YAVUZ'un önderliği ve okulumuz Matematik öğretmeni Gizem GÖKDAL UÇAK 'in katkılarıyla hazırlanan "Jeunes mathématiciennes en action" projesi kapsamında öğrencilerimizle ilk etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Fransizca ve matematik bilgilerini birlikte kullanabilecekleri bu etkinlikle öğrencilerimiz hem eğlenmiş hem de kendilerini test etmişlerdir.Fransizca eğitim alan sınıflarımız arasında yapılan

yarışmanın sonucunda Ennur İlhan, Fatıma Nurşin Karaca, Cansu Taş isimli öğrencilerimizin bulundugu takim 1.ci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Öğretmeni Ayşe KOCA ile öğrencilerinin hazırlamış olduğu Arapça Yıl Sonu Göstersini izledik. Bu güzel tiyatro etkinliğine İl Şube Müdürü Yusuf YILMAZ, Karabağlar İlçe Şube Müdürü Aytekin GÜRBUDAK, İMHAD Başkanı Burhanettin KANSIZOĞLU ve Tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimizin başarılı olmasını dileriz.

Haz

Okulumuz 5.sınıf öğrencileri ile vakti kuşanmak projesi kapsamında ''İlk Seccadem Okulumuzda''çalışması yapılmıştır.

Öğrencilerimiz ile Yıl boyunca okunan kitapların değerlendirmesini yaptıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı Atatürk Gençlik Merkezi öğrenci liderleri eşliğinde 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında çeşitli aktivilere katılım sağlandı.

Törende sınıflar arası sportif karşılaşmalarda derceye giren öğrencilere madalya töreni yapılmıştır. Öğrencilerimizin gösterileri sunumu ile program sona ermiştir.

SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI 10B FS VE SON TOP BÜKÜCÜLER ARASINDA YAPILDI. BİRİNCİ SON TOP BÜKÜCÜLER , İKİNCİ 10 BFS TAKIMI OLDU. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Balçova Başöğretmen Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerine Ortaokul Tanıtımı Yapıldı. Katılım Sağlayan Öğrencilere Teşekkür Ederiz.