4 Mayıs tarihinde okulumuz 12.sınıf öğrencileri ile Ege Üniversitesini ziyaret ettik Üniversite ve bölümleri hakkında bilgi aldık.

Nis

26 Nisan Çarşamba günü Karabağlar İlçesi Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerini, 28/04/2023 Karabağlar Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluve İlk Kurşun Orta Okulunu 8.sınıf öğrencilerine önce kahvaltı eşliğinde sohbet ederek okulumuzun tanıtımını yaparak, tüm alanları gezdirerek ve konferans salonunda dil sınıfı öğrencilerimizle dil ve proje sınıflarımız hakkında bilgilendirme yapıldı. Katılım sağlayan Okullara Teşekkür Ederiz.

Nis

Dar sokaklarında tarihin saklı olduğu, birçok  medeniyete ev sahipliği yapan, eski konaklar, medrese, türbe ve camilerle gezilecek birçok kültürel tarihi alan bulunduran, 2012 yılından bu yana UNESCO Dünya Mirası geçici listesinde yer alan Birgi Köyü'ne ve bünyesinden çıkarmış olduğu Çakırcalı Mehmet  ,Kamalı Mustafa, Kışlalı Mehmet, Gökçen , Çaylılı Koca Mehmet  gibi efeleriyle;ödemiş kebabı, töngül pidesi, ekmek dolması, heybeli çorba, dibile, kumpir çıyartma, gaygıtma gibi yemekleri, patatesi, karpuzu, kestanesi ile ünlü olan Ödemiş'e Coğrafya zümresi ve Gezi kulubü etkinliği olarak gezi yaparak İzmir' in bu güzide ilçelerinin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıma fırsatında bulunuldu.

İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Marşımız:Aydınlık Yarınlara

Söz ve Müzik:Fatma Nur AKSOY(Okulumuzda Görevli Matematik Öğretmeni)

Seslendiren:Esma Nur AKARSU

Piyano Eşliği:Harun YILMAZ(Uludağ Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Öğrencileri)