Ara

Okulumuzda  üniversiteye hazırlık çalısmaları ara tatilde de devam etmiştir. Ögrencilerimize hem Tyt hem Ayt deneme sınavı uygulanmıştır.

Ekm

Hedef 2024

Ekm

Okulumuzda,  Din Öğretiminin Mesleki Yarışmalar kapsamında olan Genç Nida Kur'an-ı Kerim 'i Güzel Okuma Yarışması düzenlenmiştir. Ortaokul ve lise de derececeye giren ögrencilerimizi kutluyoruz.

Okuumuzda Okuyorum Projesi kapsamında okuma etkinlikleri düzenlenmiştir.

11. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik YKS hazırlık sürecinde okulda yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme çalışması okulumuz rehber öğretmeni Burcu SENCAR tarafından gerçekleştirildi.

Okulumuz ölçme değerlendirme biriminde görevli öğretmenlerimiz ile yapılan toplantıda bu yıl yapılan çalışmalar ve önümüzdeki yıl yapılacak çalışmalar görüşülerek karara bağlandı.

Okulumuzun mezun öğrencileri ile 11 ve 12.sınıflarımız buluşturularak üniversite sınavına yönelik tecrübeleri paylaşıldı.

İ.H.L Meslek dersi öğretmenlerimiz haftanın ayet ve hadislerini panolarda sergilemişlerdir.

Okulumuz İ.H.L Meslek Dersleri öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerizle kadir gecesi programı icra edilmiştir.

Nis

28 Nisan 2023 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda öğretmen ve yöneticilerimizin katılımıyla Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Vuslat Kiraz ve Abdülkadir Öğüt tarafından "Halkla ilişkiler ve kurum kültürü, iletişim, etkin dinleme ve beden dili, etkili ve güzel konuşma" hakkında sunumlar yapılarak konular üzerine bir sohbet toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzda bulunan Mescid koridorlarına Hat ve Tabelelar asıldı.

INSTITUT FRANÇAIS TURQUIE-FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ İLE YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞMELERDE;

-FEN-SOSYAL ALANI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRNCİLERİMİZİN DELF /FRANSIZCA YETERLİLİK SINAVINA YÖNLENDİRİLMESİ VE SINAVA HAZIRLIK SÜRECİ

-DELF SINAVININ FRANSA ÜNİVERSİTELERİ BAŞVURU SÜRECİNDEKİ ROLÜ

-HAZIRLIK SINIFLARIMIZDA YABANCI ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRİLMESİ GİBİ KONULARDA

İŞBİRLİĞİ KARARI ALDIK VE PROTOKOL İMZALADIK.

Ock

ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ YABANCI DİL EĞİTİM PROGRAMI  OLAN #ÇELEBİ #SINIRLARI AŞAN PROGRAM AÇILIŞ TOPLANTISINI PAYDAŞLARIMIZN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

ÖNDER GENÇLİK BAŞKANI RESUL ÇİFTÇİNİN MODERATÖRLÜĞÜNÜ YÜRÜTTÜĞÜ TOPLANTININ AÇILIŞ KONUŞMASINI

MEB DİN ÖĞRETİM GENEL MÜDÜRÜ NAZİF YILMAZ

ÖNDER BAŞKANI KAMBER ÇAL

MÜSDAV YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERDAL ATALAY

MÜSDAV EĞİTİM KOMİSYONU BAŞKANI ABDULHADİ TUNUS YAPTI.

Ock

COVİD 19 SALGINI İLE İLGİLİ OLARAK REHBER ÖĞRETMENİMİZ BURCU SENCAR TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK COVİD 19 PSİKOSOSYAL DESTEK HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.