İZMİR / KARABAĞLAR - İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuzda  üniversiteye hazırlık çalısmaları ara tatilde de devam etmiştir. Ögrencilerimize hem Tyt hem Ayt deneme sınavı uygulanmıştır.

Hedef 2024

Ekm

Okulumuzda,  Din Öğretiminin Mesleki Yarışmalar kapsamında olan Genç Nida Kur'an-ı Kerim 'i Güzel Okuma Yarışması düzenlenmiştir. Ortaokul ve lise de derececeye giren ögrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

İmam hatip okullarının yeniden açılış yıl dönümünde, Türkiye Geneli İlk 50 içinde yer alan projemizle“İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi ve Ödül Töreni”ne iştirak ettik.

Okuumuzda Okuyorum Projesi kapsamında okuma etkinlikleri düzenlenmiştir.

May

Eğitim Ortamları ve Fizikî Imkânlar Alanı"nda Mayıs ayı içine okulumuzda günümüz şair-yazarların hayatı ve eserlerinin tanıtımına yönelik olarak "Yedi Güzel Adam” temalı pano hazırlanmıştır.

May

11. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik YKS hazırlık sürecinde okulda yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme çalışması okulumuz rehber öğretmeni Burcu SENCAR tarafından gerçekleştirildi.

May

Okulumuz ölçme değerlendirme biriminde görevli öğretmenlerimiz ile yapılan toplantıda bu yıl yapılan çalışmalar ve önümüzdeki yıl yapılacak çalışmalar görüşülerek karara bağlandı.

May

13/03/2023 tarihinde 12.sınıf öğrencilerimize yönelik TYT sınavı uygulandı.Değerlendirilmesi yapılarak veli ve öğrencilerimzle paylaşıldı.

May

Okulumuzun mezun öğrencileri ile 11 ve 12.sınıflarımız buluşturularak üniversite sınavına yönelik tecrübeleri paylaşıldı.

May

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Semih AKŞEHİR organizesinde okunan Kur’an-ı Kerîm’in sevabı Vatan ve Mukaddesat için canlarını verip şehit olan eğitimlerimizin ruhlarına bağışlanmış ve dualar edilmiştir.

May

Okulumuzun çeşitli koridorlarında değerler eğitimine yönelik duvar gazeteleri yapılmıştır.

May

İ.H.L Meslek dersi öğretmenlerimiz haftanın ayet ve hadislerini panolarda sergilemişlerdir.